Asiantuntevat isännöintipalvelut Joensuussa

Olemme täysin paikallisessa yksityisessä omistuksessa oleva yrittäjävetoinen isännöitsijätoimisto, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä isännöintipalvelua taloyhtiöiden yksilöllisiin tarpeisiin. Toimintamme kulmakiviä ovat tehokas ja täsmällinen asioiden hoito ja valmistelu sekä osaavan nuorekkaan henkilökuntamme hyvä tavoitettavuus.

Toimialueemme on Joensuu sekä sen lähikunnat. Meiltä löytyy kattava osaaminen hoitaa juuri valmistuneiden, keski-ikäisten sekä jo teknisesti korkeassa iässä olevien asunto- sekä kiinteistöosakeyhtiöiden isännöintipalvelut. Tunnistamme erilaisten taloyhtiöiden erityispiirteet ja osaamme toimia niiden mukaisesti.

Asiakkaamme kertovat

Meillä on taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän yhteistyö toiminut todella hyvin. Hyvänä esimerkkinä sähköautojen latausinfran rakennusprojekti, missä isännöitsijä teki ison työn. Vaikka silloin ei ollut kovin montaa referenssiä olemassa, saatiin rakennettua hyvä ja toimiva ratkaisu. Myös kaikki hallituksen- ja yhtiökokoukset menevät hyvin sujuvasti ja isännöitsijältä saa aina vastaukset kysymyksiin.

Artur Ihno / Asunto Oy Marjalan Saunaranta / Hallituksen puheenjohtaja

Yhteistyömme Karelian Kiinteistötili Oy:n kanssa on ollut sujuvaa ja tuloksekasta. Toimin viiden taloyhtiön hallituksessa, joista kolmessa puheenjohtajana, joten osaan arvostaa sellaista yhteistyötä, joka mahdollistaa taloyhtiöille taloudellisen ja hyvin sujuvan asioiden hoidon. Tietysti vaakakupissa painaa paljon myös yhteistyön sujuvuus isännöitsijän ja taloyhtiöiden hallitusten/puheenjohtajien välillä. Kun tulevaisuudessa kilpailutetaan isännöintitöitä taloyhtiöissä, joiden hallituksissa olen mukana, tulee Karelian Kiinteistötili Oy olemaan kilpailuissa mukana!

Kari Savolainen / Hallituksen puheenjohtaja / Asunto Oy Lumikonkesä ja Asunto Oy Reijolan Uutelanpuisto

Olen oikein tyytyväinen isännöitsijän toimintaan, ja olen aistinut, että taloyhtiön asukkaat ovat samaa mieltä. Mitään moitteen sijaa en ole kuullut. Isännöinti on hoidettu hyvin ja ammattitaitoisesti.

Eino Pakarinen / Asunto Oy Utranpirtti / Hallituksen puheenjohtaja

Olemme vakavarainen yhteistyökumppani korkeimmalla AAA-luottoluokituksella jo kolmena vuotena peräkkäin.